Wijzonol

Wijzonol

Open nu je blik voor 2050

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland duurzaam zijn. Dat is de klus waarvoor we staan. Samen gaan we die klaren. En je kunt nu al aan de slag. Want wij ontwikkelen en produceren al jaren op duurzame wijze de hoogste kwaliteit verf.

Een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf

Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Dat komt niet doordat Wijzonol alles bij het oude laat, maar juist doordat ze bij de ontwikkeling van producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Vakmanschap

Van nu

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.

Schilderen is een ambacht. Dat begrijpen we bij Wijzonol. Al 100 jaar maken wij met veel passie en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen, specialisten uit het schildersvak, die weten welke ontwikkelingen er in de markt spelen. Onze ambitie: het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten.

In ons R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.

Visie op duurzaamheid

Duurzaamheid en innovatie staan bij Van Wijhe Verf voor vooruitgang. En vooruitgang start bij onze mensen. Als Nederlands familiebedrijf gaan we voor innovaties die écht bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en winst.

Duurzame innovatie streven wij na op het gebied van grondstoffen, de verlenging van de levensduur van verven, de reductie van afval-, watergebruik- en CO2-emissie en de recycling van verpakkingen. Op deze thema’s probeert Van Wijhe Verf dagelijks het verschil te maken.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Anita

Van Wijhe Verf is een echte klimaatondernemer