Trae-Lyx

Trae-Lyx

Dé afwerking voor vloeren, wanden en meubels

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Hoge kwaliteit

De samenstelling van Trae Lyx producten is gebaseerd op de wijze waarop men in Scandinavische landen met hout omgaat en dit behandelt. Trae Lyx producten zijn ontwikkeld in high tech laboratoria waar men gefocust is om de kwaliteit steeds te verbeteren en aan te passen aan de actuele milieueisen. Hierdoor zijn de Trae Lyx producten van een zeer hoge kwaliteit.  De verschillende producten en het scala aan kleuren zijn afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker en voldoen aan de actuele trends.

Nieuw: Hardwax Pro One

Beschermt en kleurt hout met slechts één laag

De Hardwax Pro One olie kan als 1 component worden gebruikt of voeg een 2e component toe voor een extra hoge slijtvastheid en een korte uithardingstijd van slechts 24 uur.

  • Dé bescherming voor houten vloeren, trappen, meubels, speelgoed en werkbladen
  • Beschermt en kleurt hout met slechts één laag
  • Beschikbaar in blank en 10 trendy kleuren
  • Volledig oplosmiddelvrij
  • Zeer slijtvast
  • Waterafstotend
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vrijwel alle houtsoorten zoals eiken, grenen, teak enzovoort.

De olie is voedselveilig en is naast vloeren, meubels en trappen, ook geschikt voor werkbladen en andere oppervlakken die met voedsel in aanraking komen.

Ontdek de Trae Lyx naturel lakken

De Trae Lyx Naturel lakken zijn uitstekend te gebruiken voor het afwerken van uw vloer, meubel of wand. Het bijzondere aan deze lakken is dat, na droging van de lakken, de vloer of wand een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimale bescherming biedt tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en krassen. De Trae Lyx Naturel lakken zijn watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lakken van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. De lakken zijn reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en sneldrogend. Lees meer over de drie Trae Lyx Naturel lakken en kies het juiste product voor uw klus.

Meer weten over Trae Lyx?

Vraag het mij gerust
Contact
Anita