Teknos

Teknos

We make the world last longer

Teknos is een internationaal coatingbedrijf. Ze bieden een breed scala aan verven en coatings voor de productiesector, bouwprofessionals en consumenten.

Wij laten de wereld langer mee gaan

Wij streven op elk mogelijke manier ernaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor hun specifieke behoeften. Door gebruik van grondig onderzoek en terugkoppeling van verschillende marktsegmenten ontwikkelen wij ons productaanbod doorlopend om de hoogst mogelijke klantentevredenheid te verzekeren. Gecombineerd met onze brede kennis en het feit dat wij decennialang sectorleidende kwaliteit leveren, vertrouwen wij in de capaciteit van onze productlijn om elke coatinguitdaging in elke specifieke situatie aan te kunnen.

Wij hebben een sterke focus op milieu om te verzekeren dat wij voldoen aan de diverse behoeften van vandaag of deze zelfs overtreffen. Teknos werd in 1948 opgericht en is een van de grootste familiebedrijven in Finland. Het wordt geleid door algemeen directeur Paula Salastie die momenteel de derde generatie van de Kiikka-familie vertegenwoordigt.

Industriegedreven productkwaliteit

Onbetwiste erfenis

Toegewijde mensen helpen ons om onze resultaten te bereiken. In 2017 was de nettoverkoop van onze groep ongeveer 384 miljoen euro. De afgelopen jaren zijn wij snel gegroeid. Vandaag de dag met activiteiten in meer dan 20 landen in Europa, Azië en de VS hebben wij bijna 1.800 mensen wereldwijd in dienst en zijn wij een van de leidende leveranciers van industriële coatings met een sterke positie in detailhandel- en architectonische coatings.

Teknos wil de wereld langer laten meegaan door slimme, technisch geavanceerde verf- en coatingoplossingen te leveren die beschermen en langer laten meegaan. Wij werken altijd nauw samen met onze klanten.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart

Teknos Global Brand Film