Kip

Kip

Toonaangevende producten op het gebied van tapes

Kip® GmbH is al meer dan 50 jaar een succesvolle, toonaangevende producent op het gebied van tapesHet samengaan met Shurtape® Technologies LLC in 2000, waarbij Kip GmbH voor honderd procent een dochterbedrijf werd, was een logische stap na een jarenlange intensieve samenwerking. Hierdoor zijn onze mogelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie op een doorslaggevende manier versterkt en verder gegroeid.
Shurtape® Technologies LLC is een wereldwijde marktleider op het gebied van productie en vermarkting van tapes met vestigingen in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Mexico, Peru, de Verenigde Arabische Emiraten en China. Samen bedienen de verschillende dochterondernemingen talrijke markten, waaronder industrie/MRO, bouwwereld, verpakking, elektronica, stucwerk, verwarming-ventilatie-airconditioning, professioneel lakwerk, automobielindustrie, scheepvaart, lucht- en ruimtevaart, kunst en evenementen, grafische industrie, geluidsisolatie, medische wereld, thuiswerkers, huishouden, kantoor en detailhandel.

Ons doel

U moet precies de juiste oplossing krijgen

In de industrie bestaan speciale en zeer hoge kwaliteitseisen waaraan een product, een tape, exact aan moet voldoen. ‘Normale’ tapes voor het hobbysegment bereiken die vereisten meestal niet en zijn dus geen alternatief. Alleen de tape die voor 100% aan de vereisten voldoet, is geschikt en aan te raden. Vandaar dat wij u altijd volledig adviseren over service en extra prestatiesen we onderzoeken per situatie ter plekke met u aan welke eisen voldaan moet worden, voeren een proef uit, en vinden of ontwikkelen zo de voor u optimale oplossing. Daarom heeft u met Kip® altijd een sterke partner die u actief bijstaat en die zich concentreert op uw individuele belangen.

Voor u moet alles makkelijker en eenvoudiger zijn

Van het design en de technische ontwikkeling tot aan de productie en distributie – wij hebben bij elke afzonderlijke stap en elk detail altijd ons doel en fundamentele kwaliteitsnormen voor ogen: Voor u als gebruiker moet de dagelijkse praktijk in het productieproces makkelijker en eenvoudiger worden. Wij verplaatsen ons bij de optimalisatie in de gebruiker en proberen zo ook de kosten bij de ontwikkeling en de interne productie te minimaliseren. Compromisloze kwaliteit, maar de kosten worden niet uit het oog verloren. Dat is onze claim waarvan elke professional profiteert.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart