Hymer

Hymer

Het geheim van Hymer's succes?

Indrukwekkende waarden
Gezonde ontwikkeling

Traditie en vooruitgang perfect gecombineerd

We zijn al zo’n 60 jaar succesvol actief op de markt. Nog steeds eigendom van onze familie, zijn we nu een stabiel bedrijf dat actief is in heel Europa. We reizen in twee dimensies. Als u geïnteresseerd bent in details in een van onze vakgebieden, klimtechnologie of voertuigtechnologie, scroll dan vooral naar beneden.

Uiterst functionele, duurzame klimtechniek voor industrie en ambacht

Hard work made easy

Anderen maken ook ladders. Maar wij maken het verschil. Of het nu hoog of laag is – als je elke dag hard werkt, heb je meer nodig dan alleen een goede ladder. Van ambachtslieden op de bouwplaats tot monteurs in de productie: harde werkers in industrie en ambacht hebben absolute betrouwbaarheid, maximale veiligheid en maximaal comfort nodig. En dat is precies wat wij mogelijk maken. We maken zeer functionele, duurzame klimtechnologie die niet alleen hard werken op hoogte vereenvoudigt, maar alles eromheen. Van bestelling tot gebruik tot service. Ongecompliceerd, onconventioneel en snel.

Groei gewoon boven jezelf uit

Een ladder is een ladder – zo lijkt het op het eerste gezicht. Maar professionals weten: het zit ‘m in de details. Als u grootse dingen wilt bereiken, moet u 100% op uw gereedschap kunnen vertrouwen – ook bij permanente, extreme belasting.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart