Den Braven

Den Braven

Bostik (voormalig Den Braven)

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van € 2 miljard op.

Uitgebreid assortiment kitten

Als schilder wil je graag zo snel mogelijk perfect werk afleveren, toch? Het eindresultaat van het schilderwerk hangt van meerdere factoren af, waaronder de kwaliteit van het beglazingskitwerk. Bostik helpt de professional graag met nieuw ontwikkelde kitten. Kenmerken van deze nieuwe kitten: gemakkelijk en soepel te verwerken, goed overschilderbaar en een superglad eindresultaat. Nauwkeurig en snel werken gaan voor het eerst hand in hand!

New kit on the block

WindowSeal Easy

De kit die niet mag ontbreken in de schildertoolbox

WindowSeal Easy is een hoogwaardige, professionele kit die universeel inzetbaar is. De hybride eigenschappen maken deze kit geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing: uitharding geschiedt ook onder vochtige omstandigheden. Na uitharden ontstaat een duurzame rubberen afdichting die perfect overschilderbaar is.
Bostik heeft de WindowSeal Easy speciaal ontwikkeld voor het kitten van beglazing en kozijnen. De kit hecht op veel ondergronden, zoals bijvoorbeeld hout, u-PVC, geanodiseerd aluminium, polycarbonaat, polyester, ABS en roestvrij staal. Daarmee is deze nieuwe kit een universele alleskunner die thuishoort in iedere schilderstoolbox. Met WindowSeal Easy grijp je nooit mis en bereik je altijd een perfect glad eindresultaat.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart