Bolivia

Bolivia

Voor de vakman die van strak werk houdt

Bolivia heeft een zeer sterk assortiment vul-, plamuur- en reparatieproducten voor de professionele schildersbranche. De producten zijn van perfecte kwaliteit waardoor werkzaamheden gemakkelijk en gladjes verlopen. Bolivia is opvallend opvullend voor diepe gaten, scheurtjes en supergladde oppervlakken. Door de unieke samenstelling van de Bolivia productlijn is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

Bolivia Professional

Vullen, Plamuren en Repareren

Bolivia Professional heeft een zeer sterk assortiment vul-, plamuur- en reparatieproducten voor de professionele schildersbranche. Door de unieke samenstelling van de Bolivia productlijn is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

Bolivia is ontstaan in de jaren 30, bij de firma Wolters uit Krefeld. Sinds de jaren 70 wordt Bolivia exclusief door PearlPaint Group geleverd, in Nederland en België. Wat begon met enkele plamuur producten, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid aanbod van vulmiddelen, plamuren en reparatieproducten.

Sinds oktober 2020 vind je de vertrouwde producten van Bolivia in een vernieuwde verpakking. Bovendien is het assortiment verder uitgebreid met onder andere voorbehandelings- en reinigingsproducten van topkwaliteit. Met Bolivia ga je direct goed van start. Laat die klussen maar komen!

Welk Bolivia product heb je nou nodig?

Super handige keuzehulp

Is het voor binnen of voor buiten?
Wat is de ondergrond?
Wat moet er gebeuren?
Wat is de aard van de afwerking?
Diepte van het te vullen gat?

Allemaal vragen die samengevat zijn in de online keuzehulp van Bolivia.
Super handig!

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart