Avis

Avis

Voor de professional

Avis staat voor een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector.

Lange en rijke historie

Avis is het oudste nog bestaande verfmerk van Nederland. Het in 1701 (!) opgerichte merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek. Veel verfmerken vonden hun oorsprong in de Zaanstreek maar Avis is één van de weinigen die nog bestaat, door mee te gaan met de vraag van de markt en voorop te lopen op het gebied van kennis in het vakgebied. Niet voor niets is de slogan al sinds lange tijd: Voor professionals, door professionals. Sinds 2005 is Avis Professional onderdeel van PearlPaint Group. En de traditie van ontwikkeling en vernieuwing wordt door PearlPaint Group voortgezet.

Avis voor de professional

Avis staat voor een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en daarnaast ondersteunt AVIS de afnemers en gebruikers met kennis en expertise. Professionele schilders kunnen voor AVIS producten terecht bij groothandel Zandvoort verf en spuitapparatuur.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart