Ankerstuy

Ankerstuy

Wij maken verf bijzonder

Het in 1898 opgerichte Anker Stuy Coatings ontwikkelt en produceert jaarlijks voor meer dan drie miljoen liter verf voor de timmerindustrie, meubel- en interieurbouw, en vakschilders. Met oog voor duurzaamheid, innovatie en een hechte relatie met onze klanten.

Stuy en Anker: Gebundelde kennis in duurzame verven

In 1978 wordt Drukinkt- en Verffabriek “’t Anker” overgenomen door Stuy Verven. De vakkennis wordt gebundeld. De bedrijven blijven wel apart in Terwispel en Steenwijk produceren. Vanwege sterke groei werd in 1982 besloten om de productie centraal voort te zetten. Als plaats van vestiging werd gekozen voor Terwispel. Het bestaande bedrijf in Terwispel werd verder gemoderniseerd en verbouwd tot één productielocatie. Onder de naam Anker Stuy Verven ging het bedrijf verder.
Inmiddels zijn we diverse uitbreidingen verder. In de tachtiger jaren namen de twee zonen van Adriaan Stuy deel aan het bloeiende familiebedrijf. Door hun dynamische inzet en flexibiliteit was de continuïteit en de groei verzekerd. Tevens hebben John & Rob Stuy als 2e generatie het bedrijf laten groeien tot markleider als verfleverancier voor de timmerindustrie.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart