Airlesco

Airlesco

Onze keuze voor het beste resultaat

Professionals die dagelijks met verfspuitapparatuur werken, hebben behoefte aan een up-to-date klantenservice en technische ondersteuning. De technische ondersteuning van Zandvoort verf en spuitapparatuur biedt een volledige service en staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren.

Waarom een Airlesco spuit?

Hoge Performantie

Als het gaat om levensduur en kosteneffectiviteit in onderhoud, presteren Airlessco verfspuiten beter dan de meeste andere spuittoestellen. De nieuwste serie apparaten verwerkt grotere hoeveelheden verf, voor eersteklas resultaten en maximale betrouwbaarheid – taak na taak.

Ongeëvenaarde duurzaamheid

Robuuste motor

Elke MP/LP/SL/TS-serie Airlessco-spuitmachine is uitgerust met een extreem duurzame DC-motor. Deze motoren maken minder toeren en drijven de pomp aan met een solide tandwielsysteem. De motoren zijn krachtiger en hebben een hoger koppel. Dit maakt ze duurzamer en betrouwbaarder.

Praktisch slijtagevrije zuigers: Airlessco-pompen zijn gemaakt van gehard roestvrij staal en chroom, waardoor ze tot de meest duurzame pompsystemen op de markt behoren.

Verstelbare pakkingen: Dankzij het exclusieve en unieke Pro-Duty-pompontwerp van Airlessco kunnen de bovenste en onderste pakkingen van buiten de pomp opnieuw worden vastgezet voor een langere levensduur.

Heb je interesse of vragen over een van de merken?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur
Contact
Bart